[Not a valid template]

De ziel vinden. Dat is waar  voor mij alles begint. De ziel vinden van een huis en zijn bewoners en deze vertalen naar een authentiek eigen interieur. De ziel vinden van een persoonlijkheid en deze vastleggen in een karakteristieke foto.

Juist tussen interieur en fotografie bestaan zoveel overeenkomsten. Bij beide gaat het om het vastleggen en verdiepen van authenticiteit van de karakters waar het om gaat: de reflectie van persoonlijkheid en het scheppen van de juiste, bijbehorende sfeer. Twee passies waar ik mijn werk van heb gemaakt: interieur en fotografie.

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd voor schoonheid en mooie objecten. In de loop der tijd is dit versterkt in interieur en ambiance. En ben ik geïntrigeerd geraakt door de schoonheid die ontstaat door de juiste combinaties van rijke materialen en stijlen. Altijd al ben ik gevoelig geweest voor esthetiek. Ik denk in beelden, vormen en kleuren. En dat pas ik steeds bewust en onbewust toe in interieur en fotografie. Waar ik ook ben, mijn ogen speuren automatisch naar wat mooi is. Of naar wat er mooier kan. Vaak bedenk ik: ‘…daar moet ik wat mee!’ of ‘…dat moet ik onthouden’. Ik ben meteen aan het visualiseren: ‘…door dit object te verplaatsen, komt het veel beter tot zijn recht in het interieur’. En ik zie vaak taferelen door een onzichtbare lens. Dan wil ik dat vastleggen. Als een mooi plaatje. Dan is het niet meer te verliezen.